Friday, August 29, 2008

aksi kami bila tinggal berdua... ibu memang takde keje lain la kan, mesti nak gambaran dgn hero sorang ni.. sebenarnye kami baru lepas video conf dgn abah tadi.. Abah balik lewat.. kul 9 tak balik lagi, Haziq dah bising mencarik "abahhh..abahh.. "

untuk tidak mengecewakan haziq ibu pun video call la dgn abah, bagi anak nye puas hati sikit tengok abahnye kat office..dah puas gelak dgn abah nye, tambah pulak tanak ganggu abah sangat yg sdg busy, ade la dlm beberapa minit saje kami ber video gituu... sambil baring jer... dah kepenatan dah, haziq mereging ibu...
apesal rambut ibu mcm Elvis presli lak eh?? bejambul la atas pale.. haziq la nih!! dah membuli ibu sampai kusut masai ibu jadinye... Abahhh!!! tolong ibu!!! haziq buli ibuuuu!!!!

3 comments:

ras-adieza said...

haziq yang cari abahnyer ker...mak dia...

Ietams said...

kuikuikui.... :P

Kamsiah said...

tu la ras...mamanya yg lebih2 igt kat abahnya..:)

Sensasi nya..,

Us together..