Tuesday, July 29, 2008

shopping yg murah

best gilakk kalau dapt shopping barang murah. Lunch time tadi saya pegi intai Mines Shop Ctr, singgah Tewah (kedai kain) takde yg berkenan. Sesaja jalan naik tingkat 2, mule-mula ingat kan nak pegi World Of Cartoon sambar baju haziq sepasang dua, sebelom sempat sampai ke WOC tu, terpandangkan satu banner tunjuk arah inform VOIR buat jualan habisan stok.. hahahaha ape lagi, harus di terjah. I LIKKEE VOIR, I LOVEE VOIR.. telek punye telek, selongkar punye selongkar, carik punye carik, korek punye korek, almaklumlah kan kalau dah namenye jualan habisan stok harusla di longgok-longgok je kain baju ikut rege. Kite la kene pandai-pandai sendiri mencari saiz & rupe paras baju yg elok-elok.. Name nye pun murah kan, tentu la baju-baju tu ade yg rijek ke, stok lame ke.. Saya berjaya merembat gaun jeans rm10, ofis wear long sleeve shirt rm5, casual short sleeve shirt rm5. Total shopping rm20. Mabellesss... jimat & berpatutan. sesapa yg berhajat moh le pegi mines shopping complex. sale sehingga 10 August 08. Datang jangan tak datang yerrr

3 comments:

ina's said...

aku dah gi jumaat lepas tapi nafsu xde. Ibarat mcm mati pucuk tuk shopping ha ha ha

Ietams said...

hahaha.. pasangan tak sesuwei tuu.. tu yg ter mati pucuk nye.. cube kene dgn geng, kompem berahiii je shopping

FaizFarwizah said...

ya btullllllllll... len kali ajak akk skali..

Sensasi nya..,

Us together..