Tuesday, July 22, 2008

pagi sabtu, saya berhajat sangat nak pegi bekfes kat kedai mamak, pekena roti canai.. nyum nyum cicah kari ikan.. wahhh sedapppnyee.. gerak abah haziq punye le lama baru nak bangun. Sementara menunggu abah bangun, Ibu suap haziq coco crunch dulu.. haziq bangun awal juga. Lepas mandi, gosok gigi harusla isi perot yg lapo. Memang menu peberet bekfes haziq, segala jenis cereal tu. tp make sure that cereal MASIH di dalam keadaan yg rangup dan keras sungguhpun susu di campo sekali. Sekiranye cereal tersebut telah lembik di tenggelamkan dek susu, kompem haziq rijek. (Gen Ibu la ni, tak makan bende lembik)

punye le lama masa yg di ambil utk mengejut kan big bos ni. Dari kul 9 hingga la ke pukul 10 baru nak gitu gini bersiap. Dekat kul 11 baru la kami menuju ke kedai mamak kat Tmn Midah nun.. abah bule lak kate pukul 11 roti canai dah habiss. .. ibu ni dah moncong la... Sekali sampai ropenye masih ade rotinye.. hihihi.. sokee ler!

ni roti telo saya;
abah tgh layan haziq makan roti cheese;
saya tgh habiskan roti telo & roti kosong. Hah yilek licin pinggan muka kami tersandar kekenyangan;
setelah kekenyangan, kami balik ke rumah dan lepak² 3 beranak. Pukul 3 lebih baru masak utk mkn tengahari

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..