Wednesday, July 9, 2008

oooo rumah ku

kan aritu saya ade ckp psl My Dear warehouse sale kan.. jadi kami pun pegi juga wiken tu.. jalan ke My Dear tu pun abah dah ingat lupe dah.. tapi yg pastinya abah ikut jalan area rumah kami. Tak pula saya sangka abah nak drop by kat rumah kami. Kalo la saya tau abah nak singgah, dah tentu saya snap gamba signage ke rumah kami tu.. huhuhu terlepas dahh.. kalo nak u-turn semata nak amik gambo signage punye la jauh nak u-Turn nye kene lalu kat giant nye junction, pastu kene hadap lg Bulatan lumbe kuda tuu..dah la kat situ byk keter. slow gak kite org tadi nak lepas bulatan tu. Tak sabar la nak jadi warga Kinrara BK9 tuu.. hihikhik.. takpe, bawak bersabar je la kan, thn depan tu pun dah tak lame lagi..
sebabkan row rumah kami tu di kepung oleh pagar punyela tinggi.. jadi saya just snap je gamba rumah yg sama type dgn rumah kami cume berlainan row.
seronok je rasa rumah kami dah hampir siap. insya allah ikut estimated la kirenye rumah ni siap..
Dah puas telek rumah tu, kami pun meneruskan perjalan ke puchong pula untuk menerjah My Dear nye warehouse..






5 comments:

minna minna said...

umah ko kat maner ni zuli..bes ek..baper persegi

Sicomel.. WaHhhh CoMell SgTT kEe? said...

kat kinrara bk9 yg opposite BMW kat kinrara tu..22 x 75

minna minna said...

oic..kat area2 pasar borng selangor tu kan..jgn luper jmput aku p makan kenduri masuk umah..

FaizFarwizah said...

pasar borong selangor?,, tu kat cni lg.. rasanya umah zuli tu kat puchong nu kan..nanti klu dah siap..ada BMW park kat depan umah tu.. kompem la tu umah dia..hahahaha

Sicomel.. WaHhhh CoMell SgTT kEe? said...

wahh bmw parking kat rumah.. bmx ade le gaknye.. tu pon tak wujud lagi.. nanti dah pindah sok korang dtg je la rumah, lg senang. order laksa kat Kak An. pastu order rendang udang kat maya.. hahaha

Sensasi nya..,

Us together..