Thursday, July 31, 2008

Makan McD

kami pegi makan McD Tmn Midah lagi.. hehehe.. makan yg xpress.. rizen makan Xpress sebabnye tak sabar nak balik nengok cerita Kekasihku Seru.. SERAAMMMM wooo!!Filet o Fish set tu saya punye plus Ribena utk Haziq, Bic Mac set utk abah haziq plus original McChicken.




Masa ni abah tgh kusyuk tngok cerita kekasihku Seru tu.. dah stat pulak citer tu.. Haziq tak habis lagi mamam kentang dia tu.. Setel mamam, kami pecut terus balik rumah layan kekasihku seru kat rumah, haziq dah kenyang terus tido sampai pagi... bagus haziq ni kene kenyang dulu baru tido nyenyak. tapi yg tak best nye ibu pon ikut tido..

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..