Thursday, July 3, 2008

Jogging Time

Hari ni kan saya amat MALAS.

Jadi saya meng xplore document dlm personal pendrive sy, maka terjumpa la gamba kami anak beranak di suatu petang Jumaat 2 minggu yg lepas.. Kire lebih kurang mcm cerita Pn Sob-Cerita Tertunggak. Tapi punye le lama saya punye tertunggak tu kan.. 2 Minggu nye tunggak.. hahaha. Gasak Lerr.. Gambar ni kan masa saya baru je balik koje. Macam biasa sy pegi amik Haziq dulu baru balik rumah. Masa tgh parking, tetibe dari jauh mata ni nampak sorang pakwe yg MACAM, tp tak atlit dok berjogging.. "eh macam ku kenal je.." semakin dekat memang kompem tu abah Haziq. tengah joging..WAhhh nampak semangat dia joging.. mengetest kasut baru le tu..
abah tgh streching, di letak nye Haziq atas peha.. bagi bebanan sket katenye... hohoho SEMANGAT sungguh!! bile tengok balik gambar ni, kelaka pun ade..

Saya yang baru balik dari kerja


Jumaat lepas pula kan, saya ada Jumpa Kak An kat Mines tau.. dorang ade buat lwn bowling kat MINES. kebetulan lak dah dekat dgn opis, sy pun singgah berjumpe-jumpe an.. GHinduuu !! dapat gak amik gamba sikit.. nanti la, bile free sy tepek gamba2 tu eh

1 comment:

FaizFarwizah said...

gate tu cari yg btul2 safety tau.. akk pegi mgu lepas.. memang ramai btul or.. yg tak peknen.. yg baru2 peknen, yg cam dah nk tunggu hari pon ada..memang ramai giler.. panas pulak tu ha..adoiiyaii...
hahahaha takder ke member² kat luar tu jelezz ngan perjumpaan kita haritu.. best kan.. klu lama lg.. leh kita borak2 smbil naik bot..hahahaha

Sensasi nya..,

Us together..