Friday, July 25, 2008

Deting

nak di jadikan cerita, saya ni dlm kesah sambil selam minum air... ehem-ehem kak an & sob tau la kan ape maknye tu.. tak perlu la di ceritakan di sini.. cukup je la pade pengetahuan mereka yg terbabit je (apesal ayat makan dalam je ni??!! BelASSAHHH je laa..)
Agenda yg spesel sekali utk gathering dgn mereka-mereka ini.. Siapakah MEREKA ituu??? mereka ni la yg saya rindu giler nak jumpe. Setelah sekian lama, akhirnya di murahkan rezeki juga kami utk berjumpa..dan destinasi kami ialah di The Souk, putrajaya.. Dan yg paling bestnye Pn Sob dgn murah hatinya membelanjakan kami dgn hidangan yg sedap-sedap hingga menjilat jari. Kalau tau sob nak belanja dah tentu-tentu saya tak hevy bekfes pagi tadi.. Ni perut kenyang dgn laksa Johor dah pagi tadi.. Tu yg tak dapat nak licinkan wafle tuu..
tengok tu sape nye air yg licin?? kompemla air saya yg habis dulu dari lelain.. gile kehausan nihh!!
Pompuan Glamsss (makin lawo mak org dua nii...)
dorang ni kan staff gomen kompem le sama tema.. Batikkkk... punye tema
yahh! syabbas kak An berjaya hingga ke suapan kedua terakhir.. sedap nasi goreng nye tuu..
sedapnye sob menikmati mushroom soup dia.. sambil minum leh lak senyum-senyum. Terpaku sgt le tu dgn kesedapan..
Kiteorg bertiga ni kan mcm takde keje lain.. asyik terkekeh je gelak.. padehal ceritanye tak lah lawak mane, tapi manjang je la gelak. Dah tu mcm tak nampak org lain lak tu... Lupe diri terus memasing. Tak segan silu lansung... Gelak super kuat.. sekejap sekejap klik amik gambo sana amik gambo sini.. memang tak pikir ade org ke tak.. nampak kitorang lebih lagi excited begamba dari pelancong asing. Semangat Blog la katekannn... Hikhikhikhik...tgh lepak-lepak sementara menunggu hujan panas reda. (pst..pst.. nampak tak ape ade kat tangan Pn Sob? mcm tu gak la saya.. Tapi kat entry saya kompem la takde gamba saya kan.. dah tentu-tentu Pn sobnye kamera lak merakam kan aksi spontan saya. Pegi je page Pn Sob kalo nak nengok gamba lebih lanjut..
cube tengok deme 2 org nih.. Leka pilih baju ni ha.. pn sob dok belek t-shirt. Kak An siap tunjuk cantek tak t-shirt akak ni?? saya cakap cantekkkkk!! bersoping la.. ape lagi kan., org pompuan ni pantang jumpe barang murah.. Kompem beli. tak banyak beli satu pun jadik la.. Kalo tak beli silap2 masuk mimpi..
Moga-moga ade rezki & peluang sebegini lagi.. Dapat pegi tempat lain sket.. lepas makan jamu mata pula.. Okey guys terima kaseh banyak sudi gathering.. sok-sok gather lagi kannnn...

5 comments:

minna minna said...

maner ler aci g gathering x inform aku..korg mmg tau

FaizFarwizah said...

aci kat india la.. cemana nk rojer ko maya.. dah ler duduk kat bukit yg sentiasa aman je tu..takut lak kitaorang nk kacau.. kan pn.zulie kan.. so..bawak2 la turun dari bukit tu ek..

minna minna said...

g la set date ari non keje..uwaaaaaa

ina's said...

zulie,naper semua gambor tu tangan aku mesti pegang kamera. Isk la hai ngalahkan kontraktor

Ietams said...

ha tu la.. maya jauh sgt bukit tuu... susah nak calling-calling..

sub, kan ko tu mem's kontraktor.. harusla ade tokoh kontraktor bertauliah.. tu namenya.. bakat

tunggu kak izhan buat besday party anak dia la. boleh kite serbu ramai²

Sensasi nya..,

Us together..