Friday, July 4, 2008

alkisahnye kan, masa anniversary kami yg lepas, saya ade bagi surprise gift utk Mr Hubby tau.. buat pertama kali nya saya buat online order bouquet of flowers utk my Hubby. Sbb mase hari anniversary tu, my Hubby dlm meniti hari-hari terakhir kat opis dia, tinggal seminggu je lagi nak resign (3 month notice). Ye la kan, nak bermula kerja di tempat yang baru. Kasik panas gelemer sikit.. Oleh kerana keXcited an My Hubby tu, dia pun terus la posing amik gamba dgn bunga yg dia dpt tu. dgn sepantasnye My Hubby tu bg gamba tu kat saya..macam paham je kan bini dia ni skrg gile ber Blog. hahaha..
ala.. muke Encik Hubby ni malu-malu la pegang bunga yang dia dapat tuu..!! coklat nye tak snap sekali.. nampak bena muke dia malu kannn??!! agaknye dalam hati dia siap la bini dia nii,
kebetulan hari yang sama (masa seblom terima bunga) Encik Hubby berposing dgn Barclay's Cup kat lobby. mase tu dia baru balik lunch. ye la.. AIG kan sponsor Manchester Utd tu kan,.. jadinye AIA opis my Hubby ni ade la display kan replika piala tu. Dapat la mengambil gamba kenangan. lagipun Encik Hubby dah tak keje kat situ lagi dah nanti kan..
Cek Hubby dgn Team Data Centre dia..agaknye ni la geng kedai mamak dia gak nye.. Cek Hubby dgn Barclays

bergamba dgn geng hiking aka geng kedai mamak lagi
Barclays Cup

3 comments:

minna minna said...

apdet cpt...aku bosan ni

ina's said...

puan, bagi aku contact no. kampeni jual munger nih. maner tau aku nak antor kat diri sendirik :P

Sicomel.. WaHhhh CoMell SgTT kEe? said...

hahaha.. ko ble order blooming. no phone 03-78033333. servis baekk punye!

Sensasi nya..,

Us together..