Monday, June 9, 2008

cuti-cuti di rumah..

hari ni my office cutii.. replacement utk hari Cuti Agong sabtu lepas.. bagus kan.. rasanya office lain tak dpt kot replacement mcm office saya... hahahaha seronoknyeee cutii..mesti di kala ini anda semua tengah betungkus lumus di office....JANGANNN JELLESSSS.... dok 2 beranak kat rumah..huhuhu haziq dera ibuuu!!!! dia tak berenti2 main.. pastu bile ibu marah.. pandai pulak dia buat kelaka.. ade je idea dia nak bg ibu calm...
****************************************
Haziq di waktu pagi, masa ni lebih kurang kul 9-10am
ingat kan okey la dia bleh stay lama memain kat playground dia nihh (BabyCoat yg tak digunakan lg telah di upgradekan jd playground)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
setelah kepenatan bermain dalam kul 11 lebih, akhirnya.... tetido juga si Dia.. tengokla gigi dia.. susah tul nak nampak gigi dia.. unless hulur jari kat dlm mulut dia, kompem haziq gigit dgn sekuat hatinya. Baru tahu dia nii dah ade byk gigi!!!. sekarang kan, gigi haziq dah 6 batang tauu.. sekali tumbuh 2 batang.. banyak nye kalsium kann..
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
sukanye saya dapat rilek sikit.. haziq dah lelap tuu.. bule stat kemas rumah ape yg patut... kasi bersih balik ape yg haziq dah sepahkan.. baru anak sorang.. tunggang langgang dah barang 1 rumah

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
waaaaa!!! haziq tido tak lama... sampai kul 2 lebih je.... pstu jaga & terus cargasss bermain.. tengok la tu... tukul di gigit nye.. buat lawak bg ibu gelak... hahahaha

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nasib baik kul 4 lebih sambung tido balik... dgn ibu sekali layan tido... sampai ke ptg.. sedar² abah dah balik..ni gamba haziq tgh susun pinggang mangkuk.. bukan susun ni!! ini kemborkan pinggan mangkuk.. hai la haii!!!... ibu sibuk kat dapur dia pun nak join juga...

best tu memang la best dapat cuti sementelahan orang lain tgh sibuk bekerja.. tp terasa gak penat dok rumah jaga bujang ni sorang..

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..