Friday, June 20, 2008

Company Dinner

Malam ni kene pegi dinner bersama big-big boss jepun ni ha.. makan makanan jepun lagi.. tapi kali ni nye dinner saya dgn selamba je minta waitress tu snap kan gamba kami semua.. tengok la muka² dorang ni.. kami berdua je pompuan. Yg lain tu sume lelaki.. jepunss tu sume dah wenngg!!

duduk dari kiri, Din-san, Saya, Cik Awe, (berdiri di blkg)Low-san Taka-san, Hirman-san, Nishikawa-san, Hayasaki-san, Saga-san (agaknye proton timbul ilham amik dari name dia kott ek??!! opss sorry proton..ampun..), Kohara-san, Nishi-san & Fujita-san.

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..