Thursday, May 22, 2008

Warga Office Saya

nilah bos yg paling sporting sekali... tak penah lagi jumpe bos cenggini.. kami se opis panggey cek Din.. fluent jepun ni jangan memainn..

ni pon sorang lagi fluent jepun.. Cek Man namenye.. nampak tak ade kerusi kosong yang kat belakang tu?.. tu tempat CRO kami, Takafuchi san.. dia takde mase ni.. nanti bile free baru la saya memasukkan gamba CRO tu ye..


jeng jeng..... anak dara yg still available... cun melecun tuu... namenye cek awe..

semuanya saya labelkan nama cek ye tak... sesaje je tu.. sebenarnya title cek tu khas utk Cek Din tu je.. lelain tu panggey nama je


1 comment:

wati said...

Wah sibuk nampak cik Zuhdin,,,tapi tak delah kena balik pukul 3 pagi mcm saya last monday (audit puye pasal),ESOKNYE masuk keje mcm biasa pkl 7.50 am..takde hati perut (SUMIDEN PUYE BOSS..?)BAGEEEROOOO...TEKALE SAPA..? Ada keje kosong ADA tak? tukang buke pintu pun jadilah...

Sensasi nya..,

Us together..