Thursday, May 29, 2008

GerammNYEEE SAYAAA NIHHHH...!!!

HARI NI SAYA GERAMMMM SESANGATT...!! pasal ape saya geram..; saya memang geram dgn mak budak yang satu pengasuh dgn haziq.. nama budak tu mashitah. Saya gelar kan dia ni sinbei (watak citer katun ninja boy yg asik meleleh je hingus tu) memang geram sesangat dgn mak budak nihh!!.. mak nye keje nurse dalam sebulan tu kadang-kadang je dia hantar anak nye ke pengasuh tu. apabila haziq & mashitah ni berjumpe mesti susah la kami anak beranak ni. Anak nye ni pulak asik batuk selsema then demam. SEBAB tu lah saya gelarkan budak ni sinbei.. sape yg akan bermasalah?? anak saya yang comey loteh tu lah, Haziq mesti affected dari penyakit yg anak dia bawak tu.. dan bila anak saya dah batuk selsema then demam. nak tanak kene la saya atau husband saya kene cuti jaga anak kesayangan ni... MASALAh betul...!! balik ambil haziq semalam dah dedar badan nya.. ape lagi si mashitah tu lah pembawanya!! apa mak dia tu keje nurse jaga lembu ke ape tak reti nak pantau kesihatan anak sendiri???!!!! pandai je lazerkan org jaga anak.. itu tak kene ini tak kene.... ishhhhh bengang nye saya nIHHH!!!

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..