Wednesday, May 14, 2008

FULL HOUSE - Feberet Movie

comey kan dia ni..
cerita full house ni kan, mmg ibu minat sgt.. mmg dah psg niat nak beli cd nya.. mase dulu ms belaja lg pasang cita-cita, nanti bila dah keje dah ada duit sendiri nak beli CD full house ni.. tak kire la berapa harganya.. sebenarnya layan cerita ni di sebabkan heroin tu je(Song Hye Kyo)... Ibu mmg minat giler dgn song hye kyo nii... muke die cute sungguh.. bile dia tegelak comey nye nampak... kite pun boleh tergelak tengok dia gelak...
Tapi kan..,
Ibu tak beli pun lagi CD nihh... dah betaun keje dah pun tak beli lagi CD nye...hahahahaha...

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..