Wednesday, April 9, 2008

Technician 2 beranak

asisten yg bersemangat nak tolong
tengok la asisten kecik ni.. abah tarik dvd lame tu dia pun sebuk nak tarik gak
hah tengok bah, asisten dah tarik wayar dah...
nii mana nak kene cucuk ni bah???

tengok la tu.. dvd nye dah bawak kuar, haziq ni pulak yg dok dlm kotak tu
wahhh sekarang abah dah ade assistant bab tukang menukang ke electrical ke.. best betul.. budak kecik tu punye semangat betul tolong abah.. DVD yang lama tetibe bleh rosak. nak anta SenQ pegi betulkan tak tau la mane kad warranty tu letak.. tu yg tukar DVD lain.. seb baik la masa AIA Dinner aritu dapat DVD player.. even tak brp high end.. tapi kire boleh la tahan.. tapi the worst is.. TAKDE KARAOKEE..!! wahhh yg tu tak best tu... tak dapat la nak jd penyanyi air ujan lagiii macam nii..

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..