Thursday, April 17, 2008

Hari yg boring...


Possing mak.. jgn tak possing
mujur bos takde kat opis.. bule lentok2 sikit ha bergambar.. memandangkan takde satu pun gambar di opis sendiri.. kang tak cayer lak org kate ibu ni bekerja.. ha.. ni ziq tengok ibu ni.. org pegi opis buat keje..,
ibu haziq ni bergambar lak kojenye..


eh.. eh.. control2 pulak nak senyum..
nampak tak satu gambo yg ade bekas polisterin tuu... br lepas mkn nasi goreng ikanmasin... burrppp kenyang..


hari ni takde keje la.. apesal ek, keje tu mcm tak nampak ada jer..
tambah pulak malas.. seb baik ade kak an.. dok sembang sembang ilang sket ngantuk...
ibu pun berpossing la...
ha nampak tak keje betimbun tuu...? tu semua keje tuu... tp sebabkan MALLLAAASSSSS... jd tak buat la...

Saturday, April 12, 2008

Abah ade Volley Ball tornament-Tmn Tasik Titiwangsa.. (..CHAMPION TUHHH..!!)



tengok muka kami dua beranak ni... sembapnye mata memasing.. ari cuti kene bangun pepagi.. abah nak kene ade dkat titiwangsa kul 8.30a.am.. awal tuuu.. kul 7.30 kami dah gerak.. bersemangat tuu abah naik main volleyball..

haziq tepuk tangan bg semangat kat abah..
"abah, chaiyookkk.. chaiyokk.." wah.. wah.. anak bagi semangat tu..
boring gak dok lama-lama ni, buleh ke main kat sini nih bu??

okey gak main kat sini bu.. baru haziq rasa lapang sikit.. luas pemandangan.. buleh haziq jenjalan..

Wednesday, April 9, 2008

Technician 2 beranak

asisten yg bersemangat nak tolong
tengok la asisten kecik ni.. abah tarik dvd lame tu dia pun sebuk nak tarik gak
hah tengok bah, asisten dah tarik wayar dah...
nii mana nak kene cucuk ni bah???

tengok la tu.. dvd nye dah bawak kuar, haziq ni pulak yg dok dlm kotak tu
wahhh sekarang abah dah ade assistant bab tukang menukang ke electrical ke.. best betul.. budak kecik tu punye semangat betul tolong abah.. DVD yang lama tetibe bleh rosak. nak anta SenQ pegi betulkan tak tau la mane kad warranty tu letak.. tu yg tukar DVD lain.. seb baik la masa AIA Dinner aritu dapat DVD player.. even tak brp high end.. tapi kire boleh la tahan.. tapi the worst is.. TAKDE KARAOKEE..!! wahhh yg tu tak best tu... tak dapat la nak jd penyanyi air ujan lagiii macam nii..

Saturday, April 5, 2008

makan di "The Chicken Rice Shop Midvalley"

tengok la haziq ni.. ye ye ah je nangis nak susu.. tp bile sampai kat feed room kompem dia jadi mcm ni..

makan-makan di chicken rice shop.

makan nasi ayam.. lepas pegi kenduri cukur jambul rumah member ibu, Fara di Tmn Sri Andalas,Sri Kembangan kami 3 beranak terus ke Midvalley.. pegi beli barang sikit kat jusco midvalley. kebetulan pulak ade "JUSCO SALE". lama gak kami di jusco. sampai haziq tertido kepenatan.. as usual habis masa 3-4 jam kalo abah yang ber shopping (beli abah's office cloth wear..)

Sensasi nya..,

Us together..