Saturday, May 3, 2008

Balik Dungun - 10pm Dari Rumah

On the way, rasanye masa ni baru sampai karak., amik gamba sebagai bukti dulu...alamak silau la I kene flash.. baru nampak tanda kami balik dungun. ishh... abah, cover perut sket ehh...
haa... yang ni lak, masa kami berenti Hentian Temerloh... buang air yg berlebih tuu... biase le kalo jalan malam malam.. tambah pulak pasang air cond... sejukkk tuuu... ha, ibu kan main lagi macam tak bersalah je dok seat co pilot..mana tah haziq...
oooo... anakanda beradu ropenye...
cube lihat anakanda tercinta tgh sedap beradu di seat belakang.. baik punye tempat ibu dan abah sediakan bagi putera mahkota tu lentok.. hahaha.. ade can la ibu dok sebelah driver... ala... ala-ala bercintan gitu... perasan couple le kunun... huhuhuhu...
tengok la wajah kami yg sugul tp cube gak bg pose yg menarik lg ayu... dalam hati tuu... resah jgn ckp la.. kalo la bule terbang, nak aje terbang... sekejapan je sampai dungun..
Kami sampai rumah wan pukul 2.00 am tepat... yg bestnye kali ni, ibu tak tido sepanjang jalan.. bayangkanla... 5 jam perjalanan.
opps! lupe lak...
lagi 15 minit nak sampai, bule gak terlelap... huhuhuhu... tak cemerlang sangat la.... tp kire membanggakan juga la....sampai rumah, angkat haziq masuk bilik kunun nak letakkan haziq je then terus salam salaman, sekali terlelap daa.... dengar gak riuh rendah wan, anak menantu sembang... tp sebabkan mata tu dah mcm kene candu... aisehhh men,,, memang tak menjoinkan lansung diri... hampes betul menantu sorang nihh...
Tapii.. kannn, mase masuk rumah wan td ade dah rasa kelainan tau.. kebiasaan kalo kiteorg balik kompem tok ki yg sambut buka pintu... tp pagi ni, wan je yg buka pintu... ermmm... takpe la kann... tok ki tgh istirehat kat spital.. esok boleh pegi spital tengok tok ki... Haziqq,,... bangun awal esok tauuu..., kite nak pegi spital tengok tok ki...
Eh lupe pulak nak citer, masa kat hentian ni kann.. kiteorang park keter kat sebelah keter artis.. ala pelakon lelaki yg dah berumo tu yg selalu belakon ckp slang perak tuu.. yg skrg ni dia belakon jd ayah tiri Intan Asmara (Slot Samarinda tv3, pukul 10.30mlm).. ala... rugi pulak tak amik gamba dgn dia..

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..