Saturday, January 5, 2008

Haziq Mamam.. ermmm sedapnyeee...

mamam dengan ibu di hari minggu... tengok la haziq tu.. dah ready nak mamam.. menu hari bubur campo labu & ayam.. nyam nyam.. dia ni memang berselera betul kalo makan.. nak nak kalo nampak org makan, tambah selera dia nak makan..
-----------------------------------------------------------------------------------------------

muka Haziq yg dah redy memakai bip utk makan.. sebabkan dia ni tanak duduk ketika makan.. lebih suke meniarap sambil makan.. cerdik budak ni, yer... sambil mkn bule buat aktiviti sendiri..

okey.. nganga mulut sayanngg.. aaammm.. ermmm.. sedapnye dia mamam..

eh.. lepas sudu sayang.. jangan gigit sudu tuuu!! amik bubur nye je.. sudu takyah makan...!!

theee hee hee.. comotnye mulut dia...

mulut penuh lagi tu.. tapi mintak lagi suap...


Thursday, January 3, 2008

Isetan Sale....!!!

Hari ni Isetan ade sale.. jualan murah betul.. kalo yg 70% add lagi 10% utk member.. wahhh ape lagi.., kami pun menderu la pegi membeli belah yg tak hinggat dunia punye...
tengah shopping kat Isetan, KLCC.. tengok la muke Haziq ni.., ceria & semangat lagi..
ha... dia dah letih dahh... ngamuk nak tido.. lama sangat.. cemana la budak kecik ni tak letih...
pegi feeding room, bukannya dia nak susu terus tido... buleh lak tergelak gelak kekeh kekeh tengok muke dia kat cermin..
punye la bagus possing ni ha..,
at lastt...., tido dah pun putera mahkota ni....

Sensasi nya..,

Us together..