Saturday, December 8, 2007

Trip to Kuantan, Zahari's Wedding

ni la dia pengantin nya.. sempat snap 1 gamba je.. datang pun dah abis majlis..
comeykan couple ni.. sama je sizenye.. pengantin laki tu la kawan abah.. kire close fren abah gak mase abah outstation kat kuantan sengah tahun dulu... uwaaaa... lama tuuu!!
alamak.. dua-dua tak pandang kamera.. si ronald je sengih sorang
okey turn ibu dgn haziq amik gamba, kejap lagi gamba abah yg proper pula ehhh..
ha.. kan encem tu bah..., alamak haziq pulak senyum pandang arah lain..
seronok gak la datang kuantan ni.. kiteorg bermalam kat Grand Continental.. sebab ape kite org choose Grand Continental Hotel?? kalo nak tau.., hotel ni best sgt tang makanan dia.. sedap betul tapi itu suatu masa yang dulu.. kali ni kiteorg stay & dine kat sini, tak best pun makanan dia.. kurengg la...chef dah tuka kot

Monday, November 19, 2007

Julie Mozianda's Wedding

Masa ni kami 3 beranak menghadiri majlis kawen si Julie aka kakak kat segamat... jauh gak. abah keje mlm td, balik pun kul 5 pagi.. tp sebabkan tak sampai hati nak hampakan hati ibu, kami pergi jua ke segamat... sampai kul 4.30, hahaha betul2 pengantin selesai potong kek.
alala.. kakak, riangnya hati dia... sengih je dia ehh.. dah dapat bantal peluk la katekann...
selesai akad nikah
anyway puas hati la juga walaupun tak nampak dorang ni bersanding.. julie ni dah jd cikgu sekarang ni, hubby dia pun cikgu gak. rasanye dorang jd kutub utara kutub selatan kot.. sbbnye julie ngajar kat sekolah area segamat hubby lak kat sekolah belah utara..
Okeyla kakak! selamat pengantin baru.. moga berkekalan ke anak cucu dunia & akhirat..








Monday, August 27, 2007

As's Wedding - Dewan Banquet MBSA




wahhh wahh... anggunnya pengantin nii... terasa mcm nak jadi pengantin lagi la... ish best je rs..
matured tul ko ni ye as sekarang.. beza beno dulu dan kini ...ye tak..?


As (pengantin) bukan main lawo dia masa ni.. berseri seri ha.. aik, alamak haziq buat projek tu.. huhuhu.. control je la ibu eh..
belakang dr kiri, Idut dukung anak yg no 2 (no 3 coming soon bulan 5 ke 6 kot lahir..) As, Ila, Fiza. Duduk dr kiri, yg kepala je nampak tu anak idut yg sulong, ibu, yg nampak tangan tu haziq, dan yg bulat je pegnen tu Mokcik aka Gee atau name sebenar fauziah (ala.. yg meletop tu la....)




seronok betul bile kumpul ramai ramai mcm ni kekawan sekolah.. byk tul topik nak sembang.. tp yg pastinya meriah la bile tengok kehidupan masing-masing, dgn anak².. of course le yg boring encik suami memasing.. bile dah bini masing² sembang, tak ingat laki dahh..



Monday, June 18, 2007

Aizat Haziq saya

same je senyum kiteorg

.... ni gamba haziq umo seminggu, bukan main lagi die ngeliat..


bila dah jadi ibu ni yg best moment.. best sesangat tengok anak sendiri membesar... memang le penat, tp penat yg buleh buat kite rasa puas.. setiap kali nak pegi keje berat je hati nak tinggalkan anakanda tercinta..


video
meh layan video haziq. punye legam kulit dia akibat berjemur sentiasa di bawah sinaran lampu sampai 2 minggu keluar masuk spital je keje. kat kepala abis kene ruam. Tak tahan dgn panas cahaya

Sensasi nya..,

Us together..